Alături de noi Cătălin va merge din nou! Donaţii se pot face în următoarele conturi:

Cont in Lei: RO95BTRL05701201703563XX
Cont in Euro: RO44BTRL05704201703563XX

Titular cont: Buturugă Viorica (mama lui Cătălin)
Cont deschis la Banca Transilvania

duminică, 12 decembrie 2010

Good news

Revin cu noi vesti despre Cătălin după o scurtă pauză, pauză în care s-au concretizat anumite lucruri şi de aceea am preferat să aştept un pic pentru a vă informa despre starea de sănatate a acestuia.
În acest moment, Cătălin se află internat la clinica din Cagliari, la secţia specializată în afecţiuni ale măduvei spinării, supravegheat de medici care îi oferă toate şansele pentru a putea păşi din nou, însă aşa cum v-am mai spus, la acest gen de probleme e nevoie de timp pentru rezultate optime.
Important atât pentru Cătălin cât şi pentru familia lui este starea de spirit pozitivă de care acesta dă dovadă. Cu încurajări din partea medicilor, cu sprijin din partea familiei şi a celor dragi, Cătălin rezistă durerilor, analizelor, exerciţiilor recuperatorii, şi mai ales timpului care trece; timp care îi poate deveni cel mai mare dusman daca el nu-şi va păstra optimismul şi puterea. De aceea, mesajele de încurajare  nu trebuie să inceteze!
In ceea ce priveste cei 3000 Ron  obtinuţi în urma concertului caritabil Rock4Walk, pot să vă spun că au intrat deja în procesul de recuperare a lui Cătălin.
Banii aceştia reprezintă doar un mic ajutor, însă, aşa cum am mai precizat, vorbim de sume mari pentru tratament.
Vom mai organiza astfel de evenimente, de fapt, vom încerca tot ce ne sta în putinţă pentru a-l ajuta pe Cătălin! Despre acestea, vă voi ţine la curent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu