Alături de noi Cătălin va merge din nou! Donaţii se pot face în următoarele conturi:

Cont in Lei: RO95BTRL05701201703563XX
Cont in Euro: RO44BTRL05704201703563XX

Titular cont: Buturugă Viorica (mama lui Cătălin)
Cont deschis la Banca Transilvania

luni, 17 ianuarie 2011

Noi acţiuni


Aşa cum v-am obişnuit, cu fiecare postare imi place să vă aduc veşti noi despre cum decurge Campania “Paşi pentu Cătălin” şi bineînţeles despre starea de sănătate a acestuia.
Evenimentul de la Vatra Dornei a confirmat, din nou întregul suport al prietenilor lui Cătălin şi a persoanelor care s-au arătat profund emoţionate de ceea ce i s-a întâmplat.

Într-o locaţie care s-a arătat prea mică, pentru câtă lume a fost prezentă la  “Acoustic Rock 4 Walk” am avut parte de muzică bună, de tineri talentaţi care au stârnit ropote de aplauze,  am avut parte de oameni care au venit să-l susţină pe Cătălin şi să-i transmită toată energia pozitivă şi care au încredere că într-un viitor apropiat Cătălin va putea face noi paşi către Bombă.

Rezultatul a fost unul bun din punct de vedere financiar şi ne-am bucurat enorm să realizăm lucrul acesta nu cu prea multă promovare, dar cu existenţa unor persoane cu suflet mare.


Un om cu suflet mare s-a dovedit a fi şi Nicu Har, profesor la Facultatea de Biologie şi Geologie din Cluj Napoca, facultate pe care Cătălin a şi urmat-o. 
Acesta a realizat o acţiune prin care a îndemnat toate cadrele didactice şi studenţii de la Facultatea de Biologie şi Geologie să participe la un eveniment menit să ajute la strângerea de fonduri pentru absolventul, Maris Cătălin.

Intitulat  “Un nou pas pentru Cătălin” eveniment ce a avut loc în Club 30+,  a reuşit să adune foşti colegi de ai lui Cătălin, profesori, actuali studenţi, unii dintre ei care nu îl cunosc personal pe acesta, dar care s-au solidarizat cu cazul lui şi care si-au dorit să ajute la formarea unei noi şanse.
A fost o seară frumoasă, participanţii s-au simţiti bine, s-au facut donaţii, s-au vizionat fotografii cu Cătălin, cu toţii au fost încantaţi de eveniment şi de faptul că au putut fi “Împreună pentru Cătălin!”

La fel de încântat a fost şi Cătălin ştiind că deţine sprijinul profesorilor lui şi a unui colectiv unit de la secţia de Geologie şi de aceea nu-mi rămâne decât să adresez un sincer MULŢUMESC din partea lui şi a familiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu