Alături de noi Cătălin va merge din nou! Donaţii se pot face în următoarele conturi:

Cont in Lei: RO95BTRL05701201703563XX
Cont in Euro: RO44BTRL05704201703563XX

Titular cont: Buturugă Viorica (mama lui Cătălin)
Cont deschis la Banca Transilvania

vineri, 25 februarie 2011

A new stage

Prin intermediul acestui blog transmit salutări din partea lui Cătălin din Cagliari tuturor prietenilor, cunostinţelor interesate de cazul lui şi de starea de sănătate a acestuia şi vă multumeşte că sunteţi alături şi că vă gandiţi le el.
În acest moment Cătălin îşi continuă procesul de recuperare, luptând pe zi ce trece tot mai mult pentru a obţine rezultatele dorite. A făcut progrese mari, sistemul senzitiv a început să revină partial la nivelul picioarelor, acele spasme devenind tot mai rare. Unele lucrurile pe care le făcea înainte cu ajutorul unei alte persoane le realizează acum singur, deţinând un grad de autonomie foarte ridicat ceea ce îi conferă o satisfacţie considerabilă şi îl face să îşi dorească foarte tare trecerea de la o etapă la alta în toată această recuperare.
În urma investigaţiilor amânunţite de către medicii care se ocupă îndeaproape de Cătălin, au ajuns la concluzia că ar fi necasară o a doua operaţie, însă deocamdată nu se ştie când va fi realizată. Cu siguranţă vom reveni cu informaţii de îndată ce medicii vor veni cu detalii despre intervenţia chirurgicală.
Până atunci postez aceste fotografii primite de la Cătălin.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu